Kestopigmentointi

Kestopigmentointi

Pitkäkestoinen ja näyttävä

Pigmentointi on yhä suosionsa pitävä kestomeikkaus. Kestopigmentoinnilla voi korostaa kulmien piirteitä sekä nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja ja näin helpottaa jokapäiväistä elämää. Sopii loistavasti urheilijoille ja aktiivisille ihmisille.

Kestopigmentoinnilla saa helposti pitkäaikaisen ja huolitellun ulkonäön. Kestopigmentoinnissa käytämme turvallisia EU-hyväksyttyjä Labinapigmenttejä. Pigmentointi tehdään käsityönä pigmentointikonetta käyttäen. Työn aikana ja välineissä noudatetaan tarkkaa hygieniaa. Neulat ovat steriilejä ja yksittäispakattuja sekä aina kertakäyttöisiä.

Kestopigmentointi ei ole kuitenkaan tatuointi, joka asiakkaan on hyvä tietää. Se ei mene ihoon yhtä syvälle, eikä kestopigmentoinnissa käytettävät pigmentit sisällä raskaita metalleja kuten tatuointiväriaineet. Tämän takia se häipyy ihosta viimeistään kolmen vuoden aikana. Sen ominaisuuden ansiosta asiakkaalla on aina mahdollisuus muuttaa tai muokata kulmiensa muotoa mieltymyksiensä mukaan.

Ennen jokaista toimenpidettä käymme asiakkaan kanssa läpi toimenpiteen vaiheet. Jokainen työ suunnitellaan huolellisesti. Piirrokset, sävyt ja muodot esitellään asiakkaalle ennen pigmentoinnin aloittamista.

Keskustelun aikana asiakkaamme saavat selkeät kirjalliset hoito-ohjeet, jotta paraneminen tapahtuu oikein ja lopputulos on toivotun kaltainen. Kestopigmentointi on erityisen hyvä valinta ihmiselle, jolla iho on rasvainen tai ihohuokoset ovat suuret.

Kestopigmentointi toimii loistavasti myös silmäluomien rajauksissa. Valittavana on monenlaisia tyylejä kuten katsetta tehostettavia ripsityvirajauksia, eyelainereita sekä eyeshadow-luomirajauksia häivytystekniikalla.

Kestopigmentointi edellyttää aina kaksi käyntikertaa. Toinen kerta on ns. vahvistuskerta noin kuuden viikon kuluttua, jotta saadaan pysyvä lopputulos.

Toimenpiteiden jälkeen asiakas saa kirjalliset jälkihoito-ohjeet.

Kestopigmentointi sopii lähes kaikille, mutta on olemassa muutamia syitä, jotka voivat olla esteenä kestopigmentoinnille. Tässä alla lueteltuna muutamia:

  • Puudutusaineallergia
  • Diabetes
  • Verenohennuslääkitys
  • Raskaus ja imetys
  • Flunssa tai kuume
  • Hiv
  • Herpes aktiivisessa vaiheessa
  • Hepatiitti
  • Kelloidiarpeutuminen

“Kestopigmentointi korostaa kasvojasi.”

MILA

100%

HEMMOTTELUA

Hemmottele itseäsi – olet sen ansainnut

Yksilöllistä palvelua sinulle, joka arvostat laatua.
Varaa aika hemmotteluun.