Plasmahoidot

Plasmahoidot

Ennennäkemättömiä tuloksia

Uudista ulkonäköäsi Plasmalifting-hoidolla Helsingin Töölössä

Kaipaatko kirkkaampaa, kiinteämpää ihoa ja nuorekasta hehkua? Plasmalifting – ei-kirurginen kauneudenhoito on vastaus kauneuden kaipuuseesi! Tämä vallankumouksellinen hoito on saavuttanut suosiota ympäri maailmaa, ja nyt se on saatavilla myös meidän kauneushoitolassamme Helsingin sydämessä.

Mikä on Plasmalifting?

Unohda leikkaukset ja pitkät toipumisajat. Plasmalifting käyttää viimeisintä teknologiaa hyödyntäen plasman voimaa – kyllä, samaa energiaa, joka löytyy salamoista ja auringosta – stimuloimaan ihosi omaa uudistumisprosessia. Tämä ihon uudistamisen menetelmä on lempeä mutta tehokas, ja se saa aikaan hämmästyttäviä tuloksia, kuten ryppyjen vähentämisen ja kirkkaan ihon.

 Plasmalifting-hoidon tulokset:

 1. Silottaa juonteita ja ryppyjä: Näetkö peilistä juonteita, jotka eivät ennen olleet siellä? Plasmalifting auttaa silottamaan niitä, palauttaen ihosi nuorekkaan sileyden ja hehkun.
 2. Kirkastaa ihoasi: Taisteleeko ihosi sameutta ja elottomuutta vastaan? Tämä hoito herättää ihosi eloon, antaen sille terveellisen, nuorekkaan hehkun, josta olet unelmoinut.
 3. Tasoittaa arvet: Ovatko arvet jättäneet pysyvän jäljen ihollesi? Plasmalifting, erinomainen arpien hoito, voi auttaa häivyttämään niiden ulkonäköä, antaen sinulle itsevarmuuden tunteen, jonka ansaitset.

Miksi valita Plasmalifting?

Tämä turvallinen kauneudenhoito ei ole vain tehokas; se on myös turvallinen. Plasmalifting ei vaadi leikkauksia eikä anestesiaa. Lisäksi toipumisaika on lyhyt, joten voit palata normaaliin elämääsi nopeasti – mutta uudella heleydellä ja itsevarmuudella!

Miten se toimii: Plasmalifting hoidossa käytetään kynän näköistä laitetta, joka luo sähköisen purkauksen (plasma) ihon pinnan ja laitteen kärjen välille. Tämä purkaus aiheuttaa hallitun ihovaurion, mikä stimuloi kollageenin tuotantoa ja tiivistää ihoa.

Mihin Plasmalifting- hoitoa käytetään: Plasmalifting voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, mukaan lukien silmäluomien kohottaminen, ryppyjen ja juonteiden vähentäminen, arpien ja pigmenttimuutosten hoito.

 • Raskaat silmäluomen (silmäluomien kohotus)
 • Veltostunut iho rinnoissa
 • Veltostunut iho vatsassa (esim. raskauden tai laihduttamisen jälkeen)
 • Sibelius rypyt
 • ”Harakan varpaat”
 • Nenäpielijuonteet
 • Löysä iho kaulassa tai käsivarsissä
 • Varsiluomine poisto

Hoidon kulku: Ennen toimenpidettä iholle levitetään puudutevoide. Toimenpide voi kestää 30 minuutista useisiin tunteihin riippuen käsitellyn alueen koosta.

Jälkihoito: Käsittelyn jälkeen iholle jäävät pieniä pisteitä ja punoitusta. Seuraavana päivänä ihoon alkaa muodostumaan pienia rupipisteitä, jotka irtoavat noin viikon kuluttua. Ihoa on suojattava auringolta ja käytettävä aurinkosuojaa paranemisen aikana ja 3 kuukautta toimenpiteen jälkeen.

Edut: Plasmalift tarjoa ei-kirurgisen vaihtoehdon tietyille toimenpiteille, kuten esim. silmäluomien kohotukselle.

Valmis kokeilemaan?

Jos olet valmis sanomaan hyvästit väsyneelle iholle ja toivotat tervetulleeksi uuden, säteilevän sinä, ota yhteyttä meihin tänään varataksesi aikasi plasmalifting-hoitoon tai plasmalifting-konsultaatioon Helsingin Töölössä. Tämä voi olla ensimmäinen askel kohti kauniimpaa, nuorekkaampaa ulkonäköä ja kirkkaampaa itsetuntoa!

Toimenpidetta ei voi suorittaa allaolevissa tapauksissa:

 • jos sinulla on sydäntahdtistin
 • epilepsia
 • raskaus ja/tai imetys
 • tulehduksi ihossa ja/tai muu tulehdustila kehossa
 • diabetes
 • atooppinen iho
 • kelloidiarpeutuminen
 • syöpä
 • HIV

Valmis kokeilemaan?

Jos olet valmis sanomaan hyvästit väsyneelle iholle ja toivotat tervetulleeksi uuden, säteilevän sinä, ota yhteyttä meihin tänään varataksesi aikasi plasmalifting-hoitoon tai plasmalifting-konsultaatioon Helsingin Töölössä. Tämä voi olla ensimmäinen askel kohti kauniimpaa, nuorekkaampaa ulkonäköä ja kirkkaampaa itsetuntoa!

Varaa konsultaatioaika Timman kautta: www.timma.fi/felicita

Palvelumme suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan yksilöllisten lähtökohtien ja tarpeiden mukaisesti.”

MILA
plasmahoidot

100%

HEMMOTTELUA

Hemmottele itseäsi – olet sen ansainnut

Yksilöllistä palvelua sinulle, joka arvostat laatua.
Varaa aika hemmotteluun.