Kädet & kynnet

Kädet & kynnet

Kynnet joista olet aina haaveillut

Rakennekynnet Felicitassa – yhdistämme kauneuden ja kestävyyden

Felicitan geelikynsipalvelu ei ole vain palvelu; se on kokemus, joka tuo esiin sisäisen kauneutenne ulkoisen hehkun kautta. Yli 15 vuoden kokemuksella, lukuisilla kansainvälisillä kilpailumenestyksillä sekä pitkällä uralla rakennekynsikouluttajana eri brändeissä, ymmärrän, että jokainen teistä on yksilöllinen, ja niin ovat kynnennekin. Olen omistanut urani luomaan täydellisiä, räätälöityjä kynsiä, jotka heijastavat persoonallisuuttanne ja elämäntyyliänne.

Yksilöllinen lähestymistapa: Felicitassa ei ole ’yksi väri sopii kaikille’ -mentaliteettia. Konsultoin jokaista asiakasta yksilöllisesti, kuunnellen toiveitanne ja tarjoan asiantuntija-apua optimaalisen ratkaisun löytämiseksi juuri teille. Tämä tarkoittaa, että saatte kynnet, jotka eivät vain näytä upeilta vaan myös tuntuvat mukavilta ja kestävät arjen haasteet.

Felicitasta jokainen asiakas löytää palvelun, joka sopii juuri hänelle. Siksi olemme laajentaneet palveluvalikoimaamme sisältämään koneellisen manikyyrin, jossa käytämme erilaisia kynsiporateriä saavuttaaksemme täydellisen lopputuloksen kynsille ja kynsinauhoille. Tarjolla on myös erilaisia geelilakkausvaihtoehtoja, jotka täydentävät rakennekynsipalveluitamme, antaen sinulle vapauden valita juuri sinulle sopiva tyyli ja hoito.

Eikä tässä kaikki – meillä voit hemmotella itseäsi kokonaisvaltaisesti rentouttavalla SPA-manikyyrillä, joka ei ainoastaan tee kynsistäsi kauniita, vaan myös hellii käsiäsi ja mieltäsi.

Laatu ja kestävyys: Käytän vain korkealaatuisimpia geelituotteita, jotka suojaavat ja vahvistavat luonnollista kynttänne. Tuotteet ovat valittu niiden kestävyyden, myrkyttömyyden ja ympäristöystävällisyyden perusteella, mikä takaa, että kynsienne kauneus kestää pidempään ilman kompromisseja.

Taiteellinen ilmaisu: Geelikynnet tarjoavat ihanteellisen ”kankaan” luovuudelle. Oli toiveenne sitten hillityn tyylikkäät, klassisen kauniit tai rohkeasti näyttävät kynnet, minun käsissäni ne muuttuvat taideteoksiksi. Yhdistän perinteiset tekniikat uusimpiin trendeihin tuodakseni esiin parhaan versiota itsestänne.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi: Felicitassa kauneudenhoito ei ole pelkästään ulkoista. Pyrin tarjoamaan kokemuksen, joka ravitsee sekä kehoa että sielua, tarjoten paitsi kauniit kynnet, myös tilaisuuden rentoutua ja uudistua. Jokainen käynti on oma erityinen hetkensä, jossa voitte hengähtää arjen kiireistä ja keskittyä omaan hyvinvointiinne.

Kokemus ja asiantuntemus: Minun yli 15 vuoden kokemukseni, kansainvälisen tason kilpailumenestykseni ja asemani kouluttajana alalla ovat merkkejä sitoutumisestani erinomaisuuteen. Nämä saavutukset eivät ainoastaan vahvista ammattitaitoani, vaan ne ovat myös teidän takeenne siitä, että käsissänne olette alansa parhaiden joukossa.

Felicitan geelikynsipalvelu on investointi itseenne. Se on lupaus itsellenne näyttää maailmalle rohkeasti oma ainutlaatuinen tyylintajunne ja persoonallisuutenne, samalla kun pidätte huolta itsestänne. Varaa aikasi nyt ja astu sisään maailmaan, jossa kauneutesi saa siivet.

“Felicita on muodostunut alallaan nimeksi, joka tunnetaan korkeasta laadusta.”
MILA

100%

HEMMOTTELUA

Hemmottele itseäsi – olet sen ansainnut

Yksilöllistä palvelua sinulle, joka arvostat laatua.
Varaa aika hemmotteluun.