Kosmetologia2019-08-31T11:24:45+02:00

Project Description

Kosmetologia

Kosmetologia

VARAA AIKA

Laadukasta ihonhoitoa

Kosmetologimme osaa neuvoa, hoitaa ja ohjeistaa asiakasta kokonaisvaltaisesti ihonhoidossa.

Kosmetologisen hoidon tarkoitus on tuottaa asiakkaalle hyvää oloa, ihon terveyttä sekä kauneutta.

Palvelumme suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan yksilöllisten lähtökohtien ja tarpeiden mukaisesti. Kasvohoidoissa pääsee kokemaan mm. vitamiinirikkaiden tuotteiden vaikutuksen. Siinä samalla asiakas saa rentoutua arjen kiireistä ja antaa itselleen hetken omaa aikaa.

Meidän hoitolassamme käytetään kotimaisia luonnonmukaisia Ekopharman ammattikosmetiikkasarjan tuotteita sekä japanilais-espanjalaisen Utsukusy sarjan tehokkaita tuotteita.

Ekopharman tuotteet ovat jo hyvin tuttuja suomalaisille naisille. Suomen marjoista poimittuja luonnonmukaisia raakaineita ovat Ekopharma ihohoitosarjan lippulaiva. Tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, mineraaliöljyjä eikä niiden johdannaisia ja tuoksuina ovat käytetty eteerisiä öljyjä.

Herukka-hoitolinja on suunniteltu herkälle iholle.

Tyrni-hoitolinja on takoitettu ikäntyvälle iholle.

Karpalo-hoitolinja tasopainottaa ihoa ja vähentää tulehduksia. Sopii parhaiten rasvaiselle iholle.

Utsukusy ammattilashoitosarja, jonka raaka-aineet vaikuttavat tehokkaasti ja täsmällisesti.

EPN mikroneulaus, elektroporaatio ja happokuorinta yhdistelmähoito

on ihoa uudistava terapiahoito, joka sopii erinomaisesti ikäntyvälle, akne-arpi iholle sekä raskaus- ja muiden arpien hoidossa. Mikroneulaus hoidot kiinteyttävät muun muassa kaulan veltostunutta ihoa sekä vaalentavat hyperpegmentaation . Mikroneulauslaitteen ainutlaatuisen elektroporaatio- ominaisuuden ansiosta ihoon muodostuu 500- 750 mikrokanavaa sekunnissa. Sen ansiosta mikroneulaus elektroporaatioon yhdistettynä on jopa 5 kerta perinteistä dermarolleria tehokkaampi. Elektroporaation ansiosta microneulaus-syvyys voidaan pitää matalampana- sama tehokkuus kuin perinteisissä mikroneulauslaitteissa, mutta pienemmällä ihoärsytyksellä.

Ennen mikroneulausta suoritetaan ihon kemiallinen kuorinta asiakkaan iholle sopivalla hapolla (clico-ferulic- tai mantelihapolla). Kemiallinen kuorinta ei satu vaan puhdistaa ihoa niin tehokkaasti, että mikroneulausvaiheessa imeyttävät tehoaineet saavuttavat parhaan mahdollisen tehon.

Hoidon lopulliset tulokset ovat nähtävissä 24 tuntia hoiodon jälkeen. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi mikroneulaus+elektroporaatio hoito vaatii 3-6 käyntikertaa 1-2 viikon välein. Hoitojen aikana on tärkeää noudattaa kosmetologimme kotihoito-ohjeita ja käyttää laadukkaita kotihoitotuotteita.

Beauty Monster Black UUTUUS!

Ennennäkemättömiä tuloksia! Korealaisen lääketieteen ja huipputeknologian yhdestelmä on antanut meille huippulaaddukkaan Black Beauty Monster laitteen, joka kohottaa, nuorentaa, silottaa ja kiristää ihoa veitsettomästi. Tätä laitetta käytetään akne-arpien ja muiden arpien hoitoon, pienten luomien poistoon, raskaiden luomien kohottamiseen, kasvojen ja muun ihon kiristämiseen.

Beauty Monster Black laitteen avulla voi toteuttaa monenlaisia hoitoja sillä laitteella on 3 erilaista hoitopäätä, jotka toimivat loistavasti keskenään.

Plasma-hoitopää

Mitä plasmahoito tarkoittaa?

Laite muodostaa plasmakaaren laitteen hoitopään ja ihon välille ilman laitteen hoitopään kosketusta ihoon. Laitteen energia käyttää hyödykseen ihon kosteutta ja happea muodostaen höyrystymispisteen kautta plasmaa, joka osaltaan kiinteyttää ihoa. Näin laite stimuloi uutta kollageenituotantoa ja aktivoi fibroblasteja, jotka vastaavat ihon kimmoisuudesta. Käsittelylle alueelle muodostuu pieniä plasmapisteitä, jotka kutistavat ihoa silmissä. Plasmapisteet muuttuvat pieniksi rupipisteiksi , jotka lähtevät pois ihon parantuessa (1-1,5 viikkoa). Hoidon vaikutus jatkuu ihossa vielä puolen vuoden aikana. Ennen plasmahoitoa käytetään pintapuudutevoide.

Fractional-hoitopää

Hoidon aikana tuntuu pientä nipistelyä. Frastionla hoitopään avulla ihoon imeytetään vaikuttavia aineita pienien näkymättömien kanavien kautta.

Termal-hoitopää

Toimenpide on kivuton. Termal hoitopää käynnistää ihon uusiutumisprosessi mikrosähkövirran avulla.

Beauty Monster Black laitteella voi käsitellä mikä tahansa alue ihossa, jossa on ryppyjä, juonteita, veltostunutta ihoa tai arpia. Suosituimmat alueet ovat: rinnat, kaula, raskaus- ja aknearvet, silmänympärys- ja suunympärysalueet, pienet ja varsiluomet, maksaläiskät.

Suunnitteletko kauneusleikkausta, halutako korjata raskausarvet ja raskauden jälkeen venynyttä rintojen ja mahan ihoa? Suosittelemme ehdottamasti Black Beauty Monster hoitoja leikkauksien sijan. Hoitojen jälkeen et tarvitse sairaslomaa eikä kipulääkkeitä. Beauty Monster Black hoitaa!

Korealainen nuorennus RMT ”cocktail” ja mesoterapia yhdistelmähoito.

Mikä ihme RMT ?

RMT- Regeneration, Recover, Meso, Therapy

RMT on tuote, joka on kehitetty mesoterapiaa varten. Kyseinen tuote sisältää polynukleotideja, peptiidejä, aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja, jotka yhdistettynä nuorentavat, uudistavat ja elvyttävät ihoa. RMT on ensimmänen tuote, joka sisältää polynukleotideja ja peptideja, joilla on täydellinen anti-age vaikutus. RMT luo täydellinen tila fibroblastien elvyttämiseen, jotka ovat tärkeämmässä roolissa ihon vanhenemisessa. RMT seerumi kasvattaa dermiksen paksuutta ja sen tiheyttä, joiden ansiosta ihon väri paranee ja juonteen tasoittuvat.

Kenelle hoito sopii

  • kuiva iho
  • veltostunut iho
  • hyperpegmentaatio ihossa (maksaläiskät)
  • rypyt ja juonteet
VARAA AIKA
Hinnasto

Palvelumme suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan yksilöllisten lähtökohtien ja tarpeiden mukaisesti.”

MILA
0%
HEMMOTTELUA

Hemmottele itseäsi – olet sen ansainnut

Yksilöllistä palvelua sinulle, joka arvostat laatua.
Varaa aika hemmotteluun.
VARAA AIKA
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. HYVÄKSYN