fbpx
Kosmetologia2020-03-01T22:49:37+02:00

Project Description

Kosmetologia

Kosmetologia

VARAA AIKA

Laadukasta ihonhoitoa

Kosmetologimme osaa neuvoa, hoitaa ja ohjeistaa asiakasta kokonaisvaltaisesti ihonhoidossa.

Kosmetologisen hoidon tarkoitus on tuottaa asiakkaalle hyvää oloa, ihon terveyttä sekä kauneutta.

Palvelumme suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan yksilöllisten lähtökohtien ja tarpeiden mukaisesti. Kasvohoidoissa pääsee kokemaan mm. vitamiinirikkaiden tuotteiden vaikutuksen. Siinä samalla asiakas saa rentoutua arjen kiireistä ja antaa itselleen hetken omaa aikaa.

Meidän hoitolassamme käytetään kotimaisia luonnonmukaisia Ekopharman ammattikosmetiikkasarjan tuotteita sekä italialaisen Diego dalla Palman ihonhoitosarjan tehokkaita tuotteita.

Diego dalla Palma on ammattilaisihonhoitosarja, jonka raaka-aineet vaikuttavat tehokkaasti ja täsmällisesti.

SKIN CODE Iho ID. Diego dalla Palman professionalin uusi lähestymistapa, joka vastaa ihon eri alueiden erityisiin tarpeisiin. Yksilöity solutason biorevitalisaatio kasvojen ihon eri osa-alueille. Jokainen iho on erilainen ja jatkuvassa muutoksessa. Kauniin ja terveen ihon salaisuus on kohdistetussa ja yksilöllisessä ihon hoidossa.

Kasvojen eri osa-alueet ovat anatomisesti ja fysiologisesti erilaisia (erilainen ihon paksuus, talineritys, verisuonet jne). Tämän vuoksi jokaisella alueella on omat ongelmansa (paikalliset pigmenttiläiskät, veltostuminen, epäpuhtaudet, juonteet) . Scin code (map) on uusi ihonhoitolinja, joka vastaa ja ratkaisee jokaisen eri ihon ja ihoalueen ongelmiin tehokkaalla kohdennetulla vaikutuksella.

Meidän hoitolastamme löydät täydellinen vastaus tasapainoseen ja harmoniseen ihoon. Parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi yhdistämme ihonhoidot laitehoitoihin.

Ekopharman tuotteet ovat jo hyvin tuttuja suomalaisille naisille. Suomen marjoista poimittuja luonnonmukaisia raakaineita ovat Ekopharma ihohoitosarjan lippulaiva. Tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, mineraaliöljyjä eikä niiden johdannaisia ja tuoksuina ovat käytetty eteerisiä öljyjä.

Herukka-hoitolinja on suunniteltu herkälle iholle.

Tyrni-hoitolinja on takoitettu ikäntyvälle iholle.

Karpalo-hoitolinja tasopainottaa ihoa ja vähentää tulehduksia. Sopii parhaiten rasvaiselle iholle.

EPN mikroneulaus, elektroporaatio ja happokuorinta yhdistelmähoito

on ihoa uudistava terapiahoito, joka sopii erinomaisesti ikäntyvälle, akne-arpi iholle sekä raskaus- ja muiden arpien hoidossa. Mikroneulaus hoidot kiinteyttävät muun muassa kaulan veltostunutta ihoa sekä vaalentavat hyperpegmentaation . Mikroneulauslaitteen ainutlaatuisen elektroporaatio- ominaisuuden ansiosta ihoon muodostuu 500- 750 mikrokanavaa sekunnissa. Sen ansiosta mikroneulaus elektroporaatioon yhdistettynä on jopa 5 kerta perinteistä dermarolleria tehokkaampi. Elektroporaation ansiosta microneulaus-syvyys voidaan pitää matalampana- sama tehokkuus kuin perinteisissä mikroneulauslaitteissa, mutta pienemmällä ihoärsytyksellä.

Ennen mikroneulausta suoritetaan ihon kemiallinen kuorinta asiakkaan iholle sopivalla hapolla (glico-ferulic- tai mantelihapolla). Kemiallinen kuorinta ei satu vaan puhdistaa ihoa niin tehokkaasti, että mikroneulausvaiheessa imeyttävät tehoaineet saavuttavat parhaan mahdollisen tehon.

Hoidon lopulliset tulokset ovat nähtävissä 24 tuntia hoiodon jälkeen. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi mikroneulaus+elektroporaatio hoito vaatii 3-6 käyntikertaa 1-2 viikon välein. Hoitojen aikana on tärkeää noudattaa kosmetologimme kotihoito-ohjeita ja käyttää laadukkaita kotihoitotuotteita.

Korealainen nuorennus RMT ”cocktail” ja mesoterapia yhdistelmähoito

Mikä ihme RMT ?

RMT- Regeneration, Recover, Meso, Therapy

RMT on tuote, joka on kehitetty mesoterapiaa varten. Kyseinen tuote sisältää polynukleotideja, peptiidejä, aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja, jotka yhdistettynä nuorentavat, uudistavat ja elvyttävät ihoa. RMT on ensimmänen tuote, joka sisältää polynukleotideja ja peptideja, joilla on täydellinen anti-age vaikutus. RMT luo täydellinen tila fibroblastien elvyttämiseen, jotka ovat tärkeämmässä roolissa ihon vanhenemisessa. RMT seerumi kasvattaa dermiksen paksuutta ja sen tiheyttä, joiden ansiosta ihon väri paranee ja juonteen tasoittuvat.

Kenelle hoito sopii

  • kuiva iho
  • veltostunut iho
  • hyperpegmentaatio ihossa (maksaläiskät)
  • rypyt ja juonteet
VARAA AIKA
Hinnasto

Palvelumme suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan yksilöllisten lähtökohtien ja tarpeiden mukaisesti.”

MILA
0%
HEMMOTTELUA

Hemmottele itseäsi – olet sen ansainnut

Yksilöllistä palvelua sinulle, joka arvostat laatua.
Varaa aika hemmotteluun.
VARAA AIKA
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. HYVÄKSYN